dijous, 23 d’abril del 2020

SANT JORDI

CATALÀ
Bon dia,
Avui és dia 23 d'abril, Sant Jordi. Per celebrar-ho, us deixo aquest especial conte que fa referència especialment al Sant Jordi de 2020 que no oblidarem mai. Feliç Dia del Llibre estimats/-es alumnes!  
I com que al grup hi ha molt bons lectors i lectores, us penjo aquest altre llibre virtual que podreu llegir directament a qualsevol aparell informàtic. A gaudir-ho!
*Si aneu a les entrades de català d'aquest blog veureu que vaig deixar-vos dos llibres virtuals recomanats més per les vacances de Setmana Santa.

Tasca de català que m'haureu d'enviar: Pensau que un amic o amiga us demana la vostra opinió sobre aquests llibres. Quin recomanarieu dels tres? * Evidentment per recomanar un llibre l'hem d'haver llegit o començar a llegir. Si no heu llegit cap dels tres, recomanau el llibre que més us hagi agradat.
*Aquesta tasca me la podeu enviar la setmana pròxima, tranquils, no hi ha data específica. Ànims!

PER LA RECOMANACIÓ ESCRITA: mínim 5 línies i màxim 10.  Vigileu les majúscules, els punts i comes amb sentit, formes del verb haver, concordança entre gènere i nombre, l'ortografia que hem estudiat, respectar els marges i la presentació. Podeu fer un dibuix al full també relacionat amb el llibre que recomaneu per entregar més bonica i acolorida la vostra tasca.
Enllaç a la graella d'ajudes que us poden servir a l'hora d'escriure i/o parlar millor en català:CORRECCIONS ORALS I ESCRITES EN CATALÀ 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada