dimecres, 29 d’abril del 2020

MISSIÓ ALBA: L'ENERGIA

CIÈNCIES NATURALS
Experiment 3(LAB 3): EL MISTERI DELS GLOBUS QUE EXPLOTEN.



NOVETATS: Missió Alba ha creat un qüestionari en línia on l'alumnat contestarà preguntes relacionades amb aquest LAB 3. Al començament d'aquest qüestionari se'ls hi demanarà un correu electrònic (pot ser el seu propi o el familiar que estiguin utilitzant). Com sempre és important llegir bé les preguntes i raonar les respostes.
Tots els alumnes que contestin al qüestionari en línia rebran una insígnia de la seva participació, una còpia de les seves respostes i participaran en els sortejos de camisetes de Missió Alba. 
Convindria que es fes primer l'experiment 3 (LAB 3) abans de contestar el qüestionari per a que tengui sentit. A dalt surt el material necessari que no és difícil d'obtenir, tot i que sabem del moment actual i tampoc volem incentivar sortides expresses per comprar material de Missió Alba. Actualment hi ha empreses de material de papereria que ho porta a casa.
Deixarem uns dies pels que creuen que poden fer l'experiment i treguin les seves pròpies conclusions. La setmana pròxima penjarem el qüestionari en línia.

Aquí teniu els plans de treball per poder seguir les instruccions. 

PLA DE TREBALL: EN CATALÀ
PLA DE TREBALL: EN CASTELLANO



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada