dimecres, 8 d’abril del 2020

EL PLAER DE LA LECTURA

 CATALÀ I CASTELLÀ

Durant les vacances ja sabeu que tothom ha de desconnectar i fer aquelles activitats que més li agradin, però amb les circumstàncies actuals aquestes activitats hauran de ser a casa. Aquí us dono dos alternatives per aquells moments que vulgueu relaxar-vos i fer un viatge meravellós sense sortir de casa llegint un bon llibre.
Us recomano primer mirar aquest bonic curtmetratge:
 "Els fantàstics llibres voladors del sr. Morris Lessmore"

Els llibres recomanats són:
T'AGRADA BALLAR?

Un grup de noies s'ajunten per participar en competicions de ball urbà. El seu somni és inscriure's en l'European Best Dance Crew, la competició més important d'Europa, però, per poder-s'hi presentar, necessiten una cinquena integrant. Sembla que algú s'ha proposat que no ho aconsegueixin! Qui és la persona que saboteja els cartells que han fet per al càsting? Aconseguiran formar el grup a temps per participar en la competició?
Enllaç al llibre digital: T'agrada ballar?

EL CLUB DE LOS CANÍVALES SE ZAMPA A DON QUIJOTE

Leo empieza a leer don Quijote para un examen del cole, pero su libro cae en la jaula de los chimpancés del zoo y se mete en un lío gigantesco: ha reactivado el cerebro superinteligente del mono más peligroso del mundo... sin querer. Así se desata una emocionante persecución con un chimpancé obsesionado con la lectura, la doña perfecta Topgirl, el graciosete Rubén y la hipertecnológica Yumiko. Todos tienen que leer y encontrar pistas en el Quijote a contrarreloj para salvar a Octavio antes de que los Hombres Cebra se lo lleven al laboratorio ¡para siempre! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada