dimecres, 29 d’abril del 2020

LA VOLTA A EIVISSA

EDUCACIÓ FÍSICA
HOLA!!!
Us presento el  repte físic cooperatiu "LA VOLTA A EIVISSA". En aquest repte, el que farem és participar en una volta de 6 etapes entre els pobles més important d'Eivissa. Ho portarem a terme des de la nostra casa o a l'exterior. A mesura que anem aconseguint acabar cada etapa ho publicarem al blog.



TASCA PRÈVIA: Abans de començar a fer aquest repte físic, heu d'entrar al següent document i fer la tasca d'investigació prèvia conjunta: trobar cadascuna de les distàncies (km) de les 6 etapes.

Informació tasca prèvia: TASCA PRÈVIA (TROBAR LES DISTÀNCIES)



De quina manera participarem? 

1r.Haurem d'acceptar l'enllaç del repte de 5è mitjançant una  aplicació digital esportiva, "Adidas Running by Runtastic".* No l'ha baixeu abans per favor.

2n.Haurà d'enregistrar-se preferiblement un adult amb el correu electrònic o també els alumnes si tenen el consentiment dels pares. Ha de ser millor amb un telèfon mòbil, per tant haureu de demanar permís al vostre pare o la vostra mare. També et pot fer amb una tablet però per les seves dimensions i pes no és tan còmode portar-la. El registre ha de ser a nom de l'alumne o l'alumna. 

3r. Es tracta de fer un recorregut a casa (o a l'exterior ara que podeu sortir) i entrar a l'aplicació, entrar al nostre repte, i iniciar una activitat física (caminar, córrer o ciclisme) i hem de començar a moure'ns amb l'aparell al damunt (mòbil o tablet). Recomanem "caminata" perquè a casa és el més segur. 
Quan hem acabat haurem de finalitzar la sessió d'activitat física a l'aplicació. Com aquesta funciona amb GPS, enregistrarà tota la distància que hem recorregut i l'enviarà directament al nostre repte i es comptabilitzarà en un mateix compte.

ACONSEGUIREM ARRIBAR A L'ETAPA FINAL?




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada