dilluns, 27 d’abril del 2020

ENGLISH AND ART: "MY SPECIAL TREE"

Bon dia ESTIMATS i ESTIMADES ALUMNES de la classe de les SARGANTANES,



Iniciem una nova setmana i continuem el nostre viatge a través de les emocions: FEELINGS and EMOTIONS.

Durant la setmana anterior, vam experimentar com ens sentim quan ajudem o fem accions positives per als altres o en el nostre entorn. 
A la classe d'avui treballarem art i anglès conjuntament. I les emocions que experimentarem són: HAPPINNESS, JOY and SURPRISE. Esteu preparats i preparades? Iniciem la nostra aventura?

El projecte s'anomena "L'ARBRE DE LES COSES POSITIVES". Aquest és un arbre d'emocions i sentiments que ens ensenyarà a valorar totes les coses positives que passen al nostre voltant. 

La primera passa és la següent:

ACTIVITY 1: ART. La primera passa per realitzar l'activitat consisteix en dissenyar i pintar un arbre. Podeu fer-ho damunt una cartrolina (gran o petita, papel en blanc, de colors...). Utilitzeu el material que disposeu a casa. Podeu decorar-lo i dissenyar-lo lliurament. Sou molt creatius i creatives.
Us facilito alguns exemples:








També, heu de preparar plantilles en forma de fulla per escriure dins missatges. Us facilito alguns models. També les podeu crear vosaltres! Deixeu volar la vostra fantàstica imaginació. Una vegada realitzades, les heu de retallar. Aquí les teniu:



 ACTIVITY 2: MESSAGES. Una vegada finalitzat el vostre meravellós arbre i les fulles iniciem l'escriptura dels missatges. 

Al llarg de la setmana, podeu escriure diàriament o més sovint si us agrada un missatge damunt cada fulla. Una vegada escrits, heu d'aferrar les fulles a les branques del vostre arbre. 
Podeu escriure:
- Coses bones que us han passat durant tots aquest dies o
- coses que us fan feliços o
- paraules que us agradin.

Aquí teniu alguns exemples:
- Love.
- Peace.
- Health.
- I cook with my family.
- I talk with my friends.
- I ride a bike.
- I do some crafts. 
- etc...

Esperc amb molta il.lusió les vostres creacions!!!
Qualsevol dubte o pregunta, escriviu-me per favor al meu correu.
Un abraç molt gran 
Andrea



  




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada