dilluns, 20 d’abril del 2020

ENGLISH "KINDNESS AND HELPING OTHERS"

Bon dia ESTIMATS i ESTIMADES alumnes,

Em sento molt feliç d'estar aquí de nou i continuar aquest fantàstic viatge cap a l'aprenentatge al vostre costat. Desitjo que hagueu gaudit de les vostres vacances i torneu molt animats i amb moltes ganes! Segur que sí!!! Jejejejjeje.



Durant aquesta setmana us animo a iniciar una nova aventura cap el món de les nostres emocions:

 FEELINGS AND EMOTIONS

Durant aquestes setmanes, hem pogut observar molts exemples de la importància d'estar units i ajudar als altres. Ajudar genera en nosaltres un sentiment de BENESTAR i ALEGRIA. Aleshores, la primera emoció que treballarem en aquesta aventura és l'ALEGRIA (JOY AND HAPINESS).
Hem vist diferents formes d'ajudar als altres o fer accions positives: donar menjar a persones que ho necessiten, oferir ajuda, escriure un missatge positiu a algú, aplaudiments d'ànim, fer una cridada telefònica dient a un ésser estimat que l'estimes, etc..
Totes aquestes accions generen felicitat i alegria.
Nosaltres també podem des de casa fer petites grans accions positives cap els altres. Per exemple: col.laborar en les tasques de casa, fer un dibuix d'ànim o missatge positiu, fer una cridada telefònica sorpresa, cantar una cançó i dedicar-la, preparar una dansa per a una persona... I molts altres exemples que ben segur ja teniu en ment!

Us convido en primer lloc, visualitzar aquests tres vídeos:







Les activitats que us proposo són les següents:

1. Respondre a la pregunta: Com us heu sentit després de la visualització dels videos? ( How do you feel? I feel.....). Per això, us facilito un diccionari d'imatges de les diferents emocions en anglès.





2. Durant la setmana, us convido a realitzar entre una i tres accions positives ( o més si en teniu ganes) o ajudar en el vostre entorn més proper ( família, casa,...) i escriure en anglès aquestes accions. Podeu escriure les accions en un paper en blanc, cartrolina o el material que disposeu a casa.  També podeu fer fotografies.
Alguns exemples són:


- Say I love you to (a person).
-  Bring a drawing or small handmade gift.
- Write a kind note for a family member.
- Donate used toys, clothing or food.
- Say good morning with a big smile.
- Write a beautiful letter to somebody.
- Clean your bedroom, pick up toys, help set the table...
- Make a phone call to a family member or friend.
- Water a plant.
- .........

Desitjo que gaudiu i siguei molt feliços imaginat i fent aquesta tasca d'amabilitat.
Esperc amb molta il.lusió les vostres respostes.

Us envic una abraçada molt gran,
Andrea


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada