dimecres, 12 de setembre del 2018

VOLTA A L'ESCOLA! CURS 2018-19



BENVINGUTS AL CURS 2018-19

Estimats pares i mares, 

Avui hem començat un nou i emocionant curs, amb les/els genials alumnes de 4t del CEIP Can Cantó. El meu nom és David i tindré el plaer de ser el tutor d'aquest grup tant especial, al llarg dels pròxims mesos. 

La primera presa de contacte ha estat entretinguda i ja ens coneixem una mica més tots. Hem aprofitat per estrenar l'agenda escolar i repartir material que es farà servir per a tot el curs: A més a més de l'agenda, dues llibretes grans (una de línies i una altra de quadradets) i una mini-carpeta sobre. Queda pendent entregar un arxivador de fundes de plàstic, que està demanat però hem d'esperar uns dies fins que arribin. 

També hem observat els espais de la nostra classe i, com tenen molt bones idees, segurament crearem nous espais per a complementar la seva aula. A més a més, a partir d'avui ja no tindrem mai més DEURES... Els deures pasen a rebre el nom (per votació majoritària)...

DIAMANTITOS

Crec que hi ha molts jugadors/es de Minecraft... jejeje.

I, com no podia ser d'una altra forma... ja tenim per votació entre tots, un nom fantàstic per a la nostra classe:

ELS CIENTÍFICS!

Per acabar, recordar a les famílies els "Diamantitos" pendents d'aquesta setmana:

- Tutoria: Portar omplerts (rellenados) els documents de les autoritzacions i l'actualització de dades personals [3 documents], abans de dimarts dia 18 de setembre.

GRÀCIES PER LA SEVA ATENCIÓ I COMPLICITAT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada