dijous, 27 de setembre del 2018

VALORS: UNA ASSIGNATURA DIFERENT!

Aloha famílies!

Una de les assignatures que tinc el gust de donar aquest curs dins de la meva tutoria de 4t, és VALORS. M'agradaria aprofitar des de principi de curs, per a explicar com desenvoluparen aquesta àrea al llarg dels trimestres. 
Es programaran introduccions envers aspectes de desenvolupament personal, social i cívic, recolzades per curtmetratges, imatges, notícies o parts de pel·lícules. Es faran qüestions i reflexions inviduals i en grup d'allò que treballem, i es complementarà amb diferents tipus d'activitats. 

Aquesta setmana hem aprofitat per a començar amb un petit curtmetratge:
Curt “Piper” (Alan Barillaro, 2016, 6 minuts, guanyador del Premi Óscar al Millor Curtmetratge d’Animació 2017)

Fràgil i diminut, Piper (una petita au de platja) arriba al món i amb l'ajuda de la seva mare comença a explorar poc a poc tot allò que li envolta. És una història per a conquistar i superar les pors personals. 
En Piper ha d'aprendre a alimentar-se per ell mateix, a fer i aconseguir coses pel seu propi esforç. Ha d'aprendre dels errors i innovar per a superar adversitats.
En Piper arriba a passar d'alumne temorós, a líder i referent per a la resta de la seva comunitat, pleníssim de confiança. 
Aquesta petita història amaga un missatge evident, de que hem de creure en els més petits i oferir-los les oportunitats necessàries per a créixer i aprendre.

Si el voleu gaudir, aqui el teniu. Són només 6 minuts. Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada