divendres, 14 de setembre del 2018

DIAMANTITOS 14-9-18




Com va tot famílies!? 

Per a aquest cap de setmana hi ha una cosa molt simple com a "diamantitos" (el nom dels deures que tenim a 4t, jeje) i una recomanació...Diamantitos:

-Cercar el títol i el/la artista d'una cançó per a escoltar a l'entrada pel matí a l'escola, o per acabar l'hora del pati. Atenció: la lletra de la cançó no pot ser ofensiva o poc apropiada per a nens. Escriviu el nom de la cançó i l'artista a un paperet per a entregar dilluns. Ànim!

RECOMANACIÓ


Avui a l'escola hem fet una lectura en grup. Tots els alumnes que han vingut a classe aquest divendres han llegit una estona. Desprès d'observar i escoltar-los bé, crec que seria molt important, com a hàbit, que cada dia o cada dos dies vos puguin llegir una pàgina d'un llibre (en castellà o en català, és indiferent), en veu alta davant de vosaltres, els adults. Els hi podeu donar un temps (5 minutets) per a que preparin aquesta pàgina, però desprès s'ha de llegir davant vostra. 

No estic demanant 10 minuts, ni 5 minuts. Simplement 1 pàgina i que la puguin llegir davant vostra: un to de veu amb energia i clar, i que no s'embussi molt. Han de començar a guanyar confiança i que la lectura sigui més fluida. És fonamental per a millorar la comprensió lectora. A classe dedicarem sessions, però si practiquen a casa la seva evolució serà molt més ràpida. 

Nota: Si voleu complementar aquest exercici, li podeu demanar que expliqui breument amb les seves paraules, de què tracta el que ha llegit.

Gràcies per la seva col·laboració i bon cap de setmana!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada