dimecres, 18 de març del 2020

INSTRUCCIONS GENERALS


Ø Els canals de comunicació durant aquestes setmanes de feina a casa seran el blog d’aula (on es penjaran activitats setmanals, recomanacions, reptes i enllaços periòdics) i les aplicacions Remind i ClassDojo (els positius seguiran funcionant durant aquestes setmanes). A més a més, per qualsevol dubte teniu a disposició els correus electrònics de l’equip docent de 5è:

Ø Castellà: Marian  aserra@educaib.eu 

Ø Mates: Eva Roig   eroig1@educaib.eu

Ø Anglès: Andrea    aboned@educaib.eu

Ø Música: Carles     cmirandagomez@educaib.eu

Ø Religió: Rosa       rrodriguezferrer@educaib.eu

Ø Català, Ciències,Ed. Física i Valors: Vicent→ vcolomar1@educaib.eu

Ø A la carpeta que he compartit amb vosaltres (Les sargantanes 5è) al Drive de Google, teniu les feines per àrees. El millor que podeu fer es descarregar-vos-les per fer-les. No les realitzeu directament a la carpeta del Drive de Google si és un Word, perquè es modificaria per tots.

Ø A les meves àrees de Català i Ciències m’heu d’enviar les feines quan estiguin llestes a les carpetes ‘Tasques acabades’ posant el nom de l’alumne a l’arxiu. Pot ser un Word, una pàgina escanejada o una foto. També em podeu enviar un correu electrònic amb l’arxiu. Si no us va bé d’aquest manera, em podeu enviar una foto al Remind de la feina acabada.

Ø En algunes activitats de Ciències o d’Ed. Física serà suficient demostrar que s’ha realitzat enviant una foto.

Ø Si algun alumne no té la llibreta d’alguna assignatura i l’ha necessita per fer els exercicis, ho pot fer en un full i després l’aferrarà quan tornem.

Ø Els que no vàreu venir divendres 13/3 i no teniu el llibre de lectura de Català (La formiga Piga), haureu de posar-vos en contacte amb algun company per a que us enviï fotos o escanejos per poder llegir-los. No et pot anar físicament a l’escola actualment. Intentaré trobar-lo per Internet per penjar-lo. Jo tampoc he agafat el meu de classe.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada