dijous, 26 de març del 2020

ENGLISH

Bon dia ESTIMATS I ESTIMADES alumnes,

Esperc que estigueu molt contents i animats!!!! Moltes gràcies per tots els missatges i tasques que m'envieu. Us esforceu moltíssim! I les manualitats són fantàstiques!



Benvinguts i benvingudes a la nova classe online! Desitjo que us agradi molt! En aquesta classe continuarem aprenent i avançant en el nostre projecte FOOD.
Us he preparat uns vídeos molt divertits! Són conversacions en diferents situacions de compra (SHOPPING)  i a un restaurant : Shopping at the grocery shop i At the restaurant.
 Us facilito un diccionari d'imatges del menjar:




Aquests són els vídeos:




ACTIVITAT 1.  En aquesta activitat, us convertiureu en detectius i escriureu en un paper en blanc o llibreta, amb el títol FOOD AND MEALS LIST, paraules del vocabulari del menjar que observeu.

Per exemple: milk, oil, flour, etc...

ACTIVITAT 2. Us encomano una nova missió! En la pròxima compra del supermercat podeu ajudar a la vostra família a fer un llistat de la compran en anglès "MY SHOPPING LIST". Aquí teniu algunes idees:



ACTIVITAT 3. Opcionalmet i si us animeu, podeu escriure 5 oracions utilizant LOVE, REALLY LIKE, LIKE, QUITE LIKE, DON'T LIKE, HATE, tal com vam practicar a classe.



Podeu enviar-me alguna fotografia o document de l'activitat al meu email.
Que tingueu un feliç dia!
La vostra mestra d'anglès
Andrea






















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada