dimecres, 18 de març del 2020

ENGLISH

ESTIMATS NENS I NENES DE LA CLASSE DE LES SARGANTANES!!

Com esteu? Us trobo molt a faltar. Us desitjo que tingueu un nou dia fantàstic!
En primer lloc, com ha anat l'escriptura de la vostra recepta?  I la creació dels vostres dibuixos? Si voleu preguntar-me algun dubte, estaré encantada de respondre-vos.
Comencem les nostres aventures en la nova classe d'anglès d'avui!!!

ACTIVITAT 1:  En primer lloc, us poso l'enllaç d'un vídeo per aprendre més vocabulari del MENJAR (FOOD). Si voleu podeu anar cantant les paraules. El títol és: Learn food vocabulary


ACTIVITAT 2: Al drive que ha compartit Vicent amb tots vosaltres, he penjat una activitat de l'Skills book que us vaig encomanar per fer de deures a casa. Si no disposeu de l'skills book, la trobareu allí també. És la feina "Reading and writing".


ACTIVITAT 3: En el cas que tingueu l'activitat anterior realitzada, us facilito l'accés a una pàgina web. Us convido a realitzar una feina anomenada COOKING. Heu d'anar a Print a worksheet about cooking. Les tasques són la 1, 2 i 3. Podeu imprimir-ho o realitzar-ho a una llibreta o paper en blanc o altre material que tingueu a casa. Aquest és l'enllaç: https://learnenglishkids.britishcouncil.org/worksheets/cooking

ALTRES RECURSOS

Aquí també disposeu de l'enllaç a un diccionari online per cercar paraules i el seu signficat per si ho necessiteu. És el diccionari de Cambridge.
https://dictionary.cambridge.org/es/diccionario/ingles-estudiantes/

Gaudiu de les activitats i per favor, realitzeu-les poc a poc. Disposem de tots aquests dies.
Un abraç molt, molt gran
La vostra mestra d'anglès
Andrea







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada