dijous, 19 de març del 2020

CIÈNCIES NATURALS


Recordau que aquesta setmana s'ha de realitzar la prova dels experiments 1 (LAB 1) i 2 (LAB 2) de Missió Alba. Em podeu enviar el document resolt amb el nom de l'alumne o alumna a la carpeta "Tasques acabades" al drive compartit de google de 5è amb el nom de l'alumne/-a. També m'ho podeu enviar al meu correu (vcolomar1@educaib.eu) o enviant-me una foto a l'aplicació Remind.
Salutacions!!

La propera setmana podreu experimentar a casa tots junts i intentareu resoldre el repte de l'experiment 3 (LAB 3). Tenim temps perquè han ampliat el plaç d'entrega de les solucions 3 i 4.

L'equip de Missió Alba ens ha enviat la següent informació:

El calendari de la Missió es flexibilitzarà per afavorir que tots pugueu realitzar els experiments amb el vostre alumnat i participar als sortejos de premis. D'aquesta manera, farem tots els sortejos que quedin  — Laboratori 3, Laboratori 4 i premi final  el 15 de maig.

És  a dir, teniu fins el 15 de maig per fer els laboratoris que quedin si voleu participar en els sortejos. Si la situació actual es perllonga en el temps, contemplarem allargar més el termini.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada