dijous, 21 de maig del 2020

EDUCACIÓ FÍSICA

PALES PLATJA
Bon dia grup!
A part del nostre repte físic cooperatiu, una altra bona opció per aquesta setmana és la pràctica de les PALES PLATJA.  Aquest esport és perfecte per gaudir de l'entorn o a casa i jugar individualment o en parelles, garantint una distància de seguretat òptima de pràctica esportiva durant aquestes fases de desescalada que estam portant a terme.  



Opcions per jugar individualment

- Quants de tocs aconseguim fer? I alternant el colpejo amb les dos cares de la pala?
- Frontó: utilitzant una pared de recolzament i deixant botar una vegada la pilota. És molt divertit, ho recomano!
- Toc al cel: s'ha de colpejar la pilota verticalment i deixant que boti una vegada quan toqui el sòl, i tornar a colpejar de manera successiva. Podem anar incrementant la força del cop per a que pugi més amunt la pilota. Fins on arribareu?
- Quines més inventau vosaltres?

Opcions per jugar en parelles:

- Modalitat tradicional: Un jugador en front de l'altre i es fan cops alterns lliures per part de cada jugador, amb l'única finalitat de que no caigui la pilota i gaudir del joc.
- Frontó: utilitzant una pared de recolzament, deixant botar una vegada la pilota i alternant un colpejo de cada jugador. Aquesta modalitat és també molt divertida però amb un nivell de complexitat superior.
- Quines més inventau vosaltres?


MATERIAL:

 PALES DE FUSTA
PALES DE PLÀSTIC

 PILOTA RECOMANADA: PILOTA DE GOMA DE COLOR NEGRE (BOT LENT)

QUE NO TENIU PALES DE CAP TIPUS? 
No us preocupeu, teniu l'opció de jugar amb la mà (utilitzant-la com si fos la raqueta) i utilitzant una pilota de pales d'escuma petita. Prova-ho! Us sorprendrà!

PILOTA D'ESCUMA






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada