dijous, 23 de maig del 2019

INFORMACIÓ IMPORTANT - RECTA FINAL DEL TERCER TRIMESTRE


INFORMACIÓ IMPORTANT
RECTA FINAL DEL TERCER TRIMESTRE

Estimades famílies, 

Primer de tot volia donar-vos les gràcies per la implicació de tothom, per a dur a terme el "Taller de Momificació". Ens ho hem passat d'allò més bé i hem gaudit de l'experiència de momificar a un faraó o faraona, tal i com es feia a l'antiguitat. Volia donar les gràcies també a la mestra de suport Andrea, i a la mestra de suport Ana, perquè fan una tasca increïble amb els vostres fills i filles, i una part important de l'èxit del taller és gràcies a la seva professionalitat, il·lusió, energia i ganes d'ajudar, orientar i de passar-ho bé amb els nostres alumnes. 

Però.... ara toca estar ben concentrats!! Arriben setmanes de proves, treballs i activitats que complementaran l'avaluació d'aquest darrer trimestre. A partir de la setmana vinent, ja tenim "acció". Vos demano que estigueu pendents del blog, agendes i dels deures per a casa. Que els hi recordeu la importància de les presentacions i de la neteja a les tasques. Animar-los per a que a classe mantinguin aquesta bona actitud i ses ganes de fer feina, que han mostrat al llarg de tot el curs. No baixeu la guàrdia!

A més a més, tenim un enemic que no ens ajuda gens ni mica en aquesta època de l'any: la calor! Que cap nen/nena s'oblidi de portar l'aigua per beure de forma regular a classe. 
També recordar que l'esmorzar és importantíssim. Heu de pensar que ja hem tingut problemes de mal de caps o de panxa, amb alumnes que s'han oblidat d'esmorzar abans de sortir de casa o que es despisten al pati. Les dues darreres hores d'escola, aquests alumnes ja no estan operatius. Estan cansats i sense energia i el seu rendiment és molt baix, i afecta una barbaritat als seus resultats. Amb aquesta edat, la ment d'aquests nens i nenes va a mil per hora, i necessiten energia per a que el cervell i el cos funcionin correctament. 

Seran dues setmanes "potents" que, quan s'hagin acabat, tindran una genial recompensa. M'han confirmat que dilluns, dia 17 de juny, em deixaran fer servir les instal·lacions de les piscines de Can Misses i els hi podré preparar una sessió de "Natació Recreativa". Farem un munt de jocs a la piscina petita, amb la supervisió d'un socorrista i un mestre/a de suport. L'activitat serà gratuïta i, com la fem a Can Misses, no necessitarem bus. Vos aniré informant quan ens apropem a la data. 

I per finalitzar, el "Banc dels científics" està actualitzat. També he confirmat el pressupost dels "Pendrives" de 32GB, amb Carlin, i la setmana vinent els tindré recollits i pagats 144,15€ (5,76€ per nen/a)

Segur que junts aconseguirem un final de trimestre i de curs fantàstic. Moltes gràcies i Ànim!!



4 comentaris:

  1. Muchas gracias David por todo el esfuerzo que haces con nuestros hijos.estas dos semanas estaremos pendientes a por todas

    ResponElimina
  2. David he visto eo blog de la classe de 4t

    ResponElimina
  3. David he hecho los dever que nos mandaste

    ResponElimina
  4. Molt bé Nerea! Ets una campiona! Una abraçada molt forta!

    ResponElimina