dimecres, 15 de maig del 2019

DIAMANTITOS 15-05-19


DIAMANTITOS 15-04-19

CIÈNCIES
- Egipte: Llibreta: Activitat 7 - Les 3 piràmides de Gizeh/Guiza. Cerca els seus noms, a quin any es varen construir i una imatge. La imatge no ha de ser molt gran. S'ha de fer per a divendres, 17 de maig. 
- Activitat 8 - El teu nom amb jeroglífics! Entra al blog i visita la pàgina de JEROGLÍFICS. Al·lucina escrivint el teu nom com els antics egipcis. Escriu-lo també, ben polit, a la teva llibreta. Ànim!  S'ha de fer per a divendres, 17 de maig. 
- Acolorir Fitxa de la Momificació - S'han de fer servir decoracions i estils propis de l'Antic Egipte. S'ha de fer per a dilluns, 20 de maig. 



CATALÀ
 - Comprensió Escrita - La llegenda d'Isis i Osiris - Acabar les preguntes de la lectura. S'ha d'entregar demà dijous, 16 de maig.


2 comentaris:

  1. David en la hoja de momificacio abajo all ojos pero al lado ai como una llave que es.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Fátima! Et puc dir que el nom d'aquesta "clau" és Anj o Anhk. No et puc dir el seu significat, perquè no seria divertit, jeje...Però tal vegada podries cercar informació d'aquest objecte i explicar-lo a classe la setmana vinent. És un repte! Hi ha punts Class Dojo com a recompensa! Ànim!

      Elimina