divendres, 24 de maig del 2019

DIAMANTITOS 23-05-19


DIAMANTITOS 23-05-19

CIÈNCIES
- Grècia: Comencem amb la següent gran civilització de l'Edat Antiga. Llibreta: Activitat 11 - Activitat de Recerca -Cerca el nom de 3 de les Polis més importants a la Grècia antiga.  (per a divendres, 25 de maig)

I les proves ja estan aquí...



CIÈNCIES: PROVA GRANS CIVILITZACIONS

-EGIPTE-

DIMECRES 29 DE MAIG


CONTINGUT DE LA PROVA:
- Nom de les 3 grans civilitzacions de l'Edat Antiga.
- Què és una línia del temps? Ordenar una línia del temps d'un personatge important (Jo els hi donaré la informació personal d'un personatge, i ells hauran de col·locar-la correctament, com vàrem fer a l'activitat de la seva fitxa)
- Esquema de "Les Etapes de la Història". Hauran de saber col·locar correctament les etapes, anys i fets importants
- A on es troba Egipte? En un mapamundi, han de saber assenyalar a on es troba Egipte.
- Hi ha una fitxa que té informació pels dos costats, d'Egipte: Història, Faraons/es, Temples i monuments, Jeroglífics, Déus Egipcis i mòmies. A classe ho hem repassat tot i han subratllat tot allò que sortirà a la prova. 
- Preguntaré alguna cosa relacionada amb el taller de momificació (fàcil de contestar simplement per haver participat a l'activitat. No vos amoïneu)


MATES: PROVA OPERACIONS BÀSIQUES

DIMARTS, 28 DE MAIG

CONTINGUT DE LA PROVA:- Demanaré simplement els tipus d'operacions que estan treballant cada dia a casa: sumes portant-ne, restes portant-ne, taules de multiplicar, multiplicació, multiplicació amb 2 xifres, divisió de les formes treballades. Serà la darrera d'aquest curs, i per aquest motiu serà important.



4 comentaris:

  1. Bon dia David com estes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit Fátima! Estic molt bé! Gràcies per preguntar. Demà ens tornem a veure! Una abraçada!

      Elimina
  2. ¡David ja tinc moltes ganes de beure que surt de el nostre hort.!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Encara que no som agricultors experts, ho hem fet el millor que hem pogut! Segur que tindrem alguna cosa bona per portar-nos a casa! Dilluns ho veurem! Bon cap de Setmana Fàtima!

      Elimina