dimecres, 27 de febrer del 2019

Dies no lectius: Temps de recuperar energies!



DESCANS I RECUPERAR FORCES!


Estimades famílies,

El 28 de febrer, 1 de març i 4 de març, són dies NO lectius  (festius) al CEIP Can Cantó. Tot ha estat ben programat i, desprès de la bona "pallissa" de proves i d'estudiar que han tingut els vostres fills i filles, arriba el moment de descansar i carregar bateries per a la recta final del segon trimestre. 


Oficialment hem acabat el nostre projecte "Cuidant el nostre cos". La setmana vinent començarem amb un de nou i ja vos informaré de les novetats. 
Aquesta setmana és temps de Carnaval i disfresses, i també d'altres tradicions i activitats genials. Aquí teniu informació del Diari d'Eivissa, que podria ser del vostre interès:
  • Jueves 28 de febrero: Fiesta popular de la tortilla en el paseo Vara de Rey de 17.30h a 20.30h
  • Sábado 2 de marzo: Concierto de Dàmaris Gelabert a las 12h en Can ventosa. En la Plaza del Parque habrá fiesta con talleres infantiles, concursos de disfraces y música con DJ desde las 13h hasta pasadas las 22h.
  • Domingo 3 de marzoRúa de Carnaval : La rúa sale a las 11.30 de la avenida de Santa Eulària y recorrerá Bartolomé Roselló, Isidor Macabich, Pais Valencià, avenida España y finaliza en Vara de Rey. Los premios se anunciarán a través de las redes sociales del Ayuntamiento.
  • Lunes 4 de marzo: Actividades infantiles en la piscina de Es Viver desde las 17 a las 20 horas.
  • Miércoles 6 de marzoEntierro de la sardina: El evento tendrá lugar de 18h a 23h en el Parque de la Paz. A las 19 horas tiene lugar el entierro de la sardina con un pasacalles que recorrerá las calles Agapit Llobet, Pais Valencià, Navarra, Murcia, Josep Riquer Llobet y Parque de la Paz. Está organizado por la Asociación de Vecinos des Clot.
Aprofitaré l'oportunitat per a donar les gràcies i l'enhorabona a l'APIMA del CEIP Can Cantó, a totes les mares i pares que participen any rere any a l'organització de la Rua de Carnaval de l'escola. Unes rues amb disfresses d'allò més original i divertides, i que aquest any manté el mateix esperit. Hem de pensar que hi ha molt d'esforç, sacrifici i moltíssim de temps que s'inverteix de forma voluntària, per a que els nens i nenes de la nostra l'escola puguin formar part d'una experiència vital tan especial. ÀNIM, SORT I GRÀCIES!

A més a més, volia donar les gràcies a totes les famílies de quart, per la seva implicació en el seguiment de les activitats de classe i de la preparació de les proves. Cada minut que hi podeu dedicar a casa a supervisar les tasques escolars, fa que els resultats a l'escola siguin el doble de bons per als vostres fills i filles. Formem un gran equip! Toca mantenir la motivació ben alta i a per totes que el curs passa volant! Fins aviat!

PD: Fantàstiques les disfresses de Harry Potter! Ho hem passat genial! Gràcies Stefano per la MasterClass!


3 comentaris:

  1. Ha estat un mati d'alló més divertit. Les boixos i boixes s' ho han passat genial durant la petita rua...i les mares també...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dies com aquests queden per sempre a la memòria dels petits. Aquest curs està ple de records genials, i tots els que ens queden per fabricar! Una abraçada molt forta!

      Elimina
  2. Muchas gracias por todo lo que haces por ellos, se lo pasan pipa.

    ResponElimina