dilluns, 18 de febrer del 2019

DIAMANTITOS 18-02-19



DIAMANTITOS 18-02-19

CIÈNCIES: PROVES DE CIÈNCIES

PROVA - OSSOS DEL COS HUMÀ
DIJOUS 21 DE FEBRER
(Han d'estudiar la fitxa de l'esquelet humà amb els noms dels ossos. Són 21 noms. Han de saber els noms i la seva ubicació)

PROVA - MÚSCULS DEL COS HUMÀ
DIVENDRES 22 DE FEBRER
(Han d'estudiar la fitxa dels músculs del cos humà amb els noms dels músculs. Són 19 noms. Han de saber els noms i la seva ubicació)

PROVA - L'APARELL LOCOMOTOR 
DIMARTS 26 DE FEBRER
(Han d'estudiar el flipbook de l'Aparell Locomotor. Les definicions de "Aparell Locomotor" / "Ossos" / "Músculs", s'han de saber. La resta d'informació en negreta, es farà en tipus test o unir amb fletxes)

MATESLlibreta d'operacions bàsiques - L'organització de les operacions bàsiques diàries (les sumes, restes, multiplicacions,... que han de fer cada dia), no marxa molt bé. M'han arribat operacions en llibretes o fins i tot enquadernades (fantàstic), però també en fulls trencats (a l'altre extrem) i de qualsevol manera. Sóc conscient de que la culpa ha estat meva, per no donar format i pautes clares per ajudar a l'organització. Per aquest motiu, tots els alumnes tindran una llibreta de quadres petita, només per a fer operacions bàsiques. La portaran a casa i es quedarà allí fins que jo demani les operacions per a comprovar que estiguin fetes. 

JA TENIU EL FULL NOU
DE LA SEGÜENT TANDA
D'OPERACIONS BÀSIQUES

Són 6 operacions diàries (cap més), una per cadascun dels 6 blocs (sumes, restes, multiplicacions, divisions 2 xifres, divisions 3 xifres exactes, divisions de 2 i 3 xifres exactes i inexactes). Són operacions per a un total de 27 dies, no obligatoris cap de setmanes ni pont. El dia 28 de març han d'estar acabades totes

Gràcies per la seva col·laboració


2 comentaris:

  1. Buenas noches David a sido muy divertido como has ido vestido en el carnaval, me a gustado tu disfraz de

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi me ha encantado el tuyo crack! Disfruta de estos días de descanso! Un abrazo campeón!

      Elimina