divendres, 15 de febrer del 2019

PREPARACIÓ DE LA SEGONA QUINZENA DE FEBRER: CONCENTRACIÓ A TOPE!


Bona tarda famílies, 

Volia aprofitar per a comentar que, en general, els resultats de la darrera prova de matemàtiques han anat bastant bé (la nota ja està apuntada a l'agenda). Amb les dades a la ma, és evident la relació entre les qualificacions i la feina diària d'operacions bàsiques a casa. Per aquest motiu demanaria mantenir la constància amb aquest tipus d'activitats. Ja heu vist que és molt poc temps d'inversió en el dia a dia, i la millora la puc quantificar amb les meves anotacions individuals amb claredat matemàtica. Així doncs, gràcies als alumnes pel seu esforç i a les famílies per ajudar a mantenir les seves rutines. 

Per un altre costat, aquest dimarts acabarem de treballar l'aparell locomotor. S'apropa una tanda important de proves en aquesta segona quinzena de febrer. Esteu pendents d'agenda i blog, ja que a partir de dilluns cada dia hauran de repassar i estudiar una mica. Segur que tot sortirà perfecte. 

Ara que estem més o menys a mitjans de trimestre, és bon moment de començar a demanar tutories per a tenir clara la situació actual dels vostres fills i filles a l'escola, tant per la part acadèmica com l'actitudinal. D'aquesta manera podrem coordinar plegats, acords i estratègies per a preparar un final del segon trimestre de la millor manera possible, i sobre tot sense sorpreses. En lloc de 2 cites, a partir del dilluns 24 començaré a oferir 4 cites per a les tutories. Més que res perquè sinó amb algunes famílies, acabaré parlant pràcticament al final del trimestre i no tindrà sentit ni utilitat cap reunió.  

Com sempre, agraïr-vos la vostra col·laboració i implicació permanent. A partir de dilluns comencem ben fort! Bon cap de setmana!


IMPORTANT: 
LA DARRERA INFORMACIÓ QUE HA ARRIBAT A L'ESCOLA RELACIONADA AMB LES OBRES DE MILLORA DE LES INSTALACIONS DEL CENTRE, ASSENYALA EL DIMECRES 20 DE FEBRER COM A DIA D'INICI DE L'ACTIVITAT. 

Qualsevol altra informació relacionada amb aquest tema, vos la farem arribar el més aviat posible. Gràcies!


  



3 comentaris:

  1. Bona nit David!
    Gracis per la informació sobre tot el q faran apartir d'ara.
    M'apuntaré a tutoría en breu

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per estar pendents i comentar al blog. M'agrada molt saber que vos arriba la informació i que vos resulta útil i profitosa. Estaré pendent per a les tutories! Bon cap de Setmana Merche!

      Elimina
  2. Gracias!nos apuntaremos a la tutoria!Lia

    ResponElimina