dilluns, 11 de febrer del 2019

ANEM A POSAR-NOS AL DIA: ULTRAPOST DEL BLOG DE 4T!


ACTUALITZACIÓ DEL BLOG!
JO TAMBÉ VOS TROBAVA A FALTAR!

Estimades famílies,
Quin greu no poder contactar amb vosaltres aquests darrers dies, i donar-vos la informació relacionada amb l'escola i la classe de 4t, tal i com m'haguès agradat. Qüestions personals no m'han permès estar molt pendent del blog, però poc a poc tornarem a la normalitat d'aquest curs. Ho sent molt per qualsevol problema o contratemps que s'hagi donat!! Doncs... comencem a posar-nos al dia:

1) CAMP D'APRENENTATGE: Es va fer una previsió de sous per al sopar i l'esmorzar d'aquesta sortida. La quantitat que va restar queda prop d'un euro per alumne: 22,69€. Aquest sous s'adjuntaran a la quantitat actual del Banc de 4t [La pàgina del banc ja està actualitzada]

2) CARNAVAL


DIMECRES 27 FEBRER  2019


La temàtica del carnaval escolar d'aquest any són "Pelis Infantils i Juvenils". És un ventall molt ample, però les i els alumnes de 4t han triat....




Les opcions són moltíssimes perquè n'hi ha una quantitat molt gran de personatges molt característics, en aquesta saga de llibres i pel·lícules tan màgica. La idea és aprofitar coses de casa per a preparar la disfressa, sense necessitat de comprar res. Simpàtic i original. 

A més a més, recordeu que s'ha de continuar amb la tradició de portar una bona TRUITA DE PATATES per fer un bon apat tots junts!



3) CURSA SOLIDÀRIA: La cursa d'aquest any ha estat molt especial, i la participació dels alumnes i les seves famílies ha estat espectacular! Hem aconseguit recaptar la quantitat de:


ENHORABONA A TOTHOM!
MOLTA SORT "PROYECTOJUNTOS.ORG"!
(Feu clic damunt de la imatge per a visitar la seva pàgina web)


4) TALLER DE CATALÀ DE PRIMÀRIA: L'Ajuntament d'Eivissa posa en marxa un nou taller de català en aquest segon trimestre. L'objectiu es millorar la comprensió i ús de la llengua catalana de forma lúdica, a més a més d'aprendre diversos aspectes de la cultura de la nostra illa. Els tallers són GRATUÏTS i tenen una duració de 25 hores. Aquest és el calendari i també a on es farà el curs:

ALUMNAT de 4t, 5è i 6è
DIES: Dillunes i Dimecres
HORES: 17:30h - 18:30h
DURACIÓ: del 18 de febrer al 29 de maig
LLOC: CEIP Sa Bodega

INSCRIPCIÓ: Les inscripcions s'han de fer abans del 15 de febrer, a través del nostre centre (CEIP Can Cantó). Apropeu-vos a l'escola si teniu cap interés! 

______________________________

I fins aquí la primera actualització! Moltes gràcies!

1 comentari: