dimarts, 16 de juny del 2020

ENGLISH


BON DIA ESTIMATS I ESTIMADES ALUMNES,

Un nou curs escolar s’acaba i s'inicia una nova etapa amb noves aventures. Ha estat un fantàstic regal poder acompanyar-vos en el vostre camí d’aprenentatge i estar al vostre costat durant aquest any.

Al nostre cor queden tots els moments viscuts, el companyerisme amb els amics i amigues, la diversió i els jocs, les paraules d’ànim, tots els nous aprenentatges, les bromes i rialles constants, el vostre esforç i valentia davant els reptes, el treball en equip, les vostres mirades i  moltes altres coses.

Cada vegada que penso en cadascun de vosaltres només em venen al cor paraules d’agraïment i felicitat per tot allò que m’heu regalat cada dia. Són tantes les coses que vull agrair-vos: gràcies per la vostra presència, per la vostra bondat, per les vostres paraules constants d’ànim i carinyo, per la vostra valentia, pel vostre esforç, per ser un exemple diari de superació, per les vostres ganes d’aprendre sempre, pel vostre interès, per la vostra motivació, per lo especials que sou, per la màgia per aporteu tots i cadascun de vosaltres a l’escola, per la vostra sinceritat, per la vostra capacitat de viure el present i gaudir de tot allò que feu. GRÀCIES!

GRÀCIES per mostrar-me un any més que meravellós és ser mestra i poder aprendre cada dia al costat de petits grans savis com vosaltres. Sou un immens i meravellós tresor. I recordeu que tots sou ÚNICS i ESPECIALS.

GRÀCIES DE TOT COR ESTIMATS I ESTIMADES ALUMNES

 

A continuació, us facilito algunos enllaços a pàgines web amb jocs molt divertits i de diverses temàtiques perquè ho passeu d'allò més bé aprenent i jugant al mateix temps:

http://www.edu365.cat/primaria/angles/index.html
https://www.eslgamesplus.com/
https://learnenglishkids.britishcouncil.org/es/games
https://www.englishexercises.org/




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada