divendres, 5 de juny del 2020

CIÈNCIES

DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT
Bon dia Sargantanes!
Avui és 5 de juny de 2020 i, celebrem, el Dia Mundial del Medi Ambient. Nosaltres som un grup que estima i respecta el planeta i hem realitzat moltes accions per cuidar-lo i aprendre a viure d'una manera més neta i ecològica. A més a més, hem gaudit molt dels nostres projectes sobre els diferents animals o les plantes que hem estudiat. Recordau les desenes de curiositats de la nostra amiga la Podarcis Pityusensis, la tortura de terra, la geneta, l'abellerol, el linx ibèric, la savina, el pi ver (pi pinyoner), l'ametller...
Avui us vull proposar dos activitats:
1) A la nostra classe reflexionarem i parlarem sobre el que hem fet durant el curs per cuidar i defensar la Terra. Quina curiositat us ha sorprès més o cridat més l'atenció sobre el què hem après sobre els diferents animals o les varietat de plantes?
2) Què us sembla si imitem a na Wangari Maathai i cadascun planta una llavor d'un arbre a casa seva i després al curs següent, quan hagi germinat i crescut prou, els trasplantem per l'exterior de l'escola?


Us he de dir que jo ja n'he plantat una a casa, un pomer, sí l'arbre que dóna pomes. A veure si germina.
*Animau-vos i investigueu quins arbres es poden plantar a l'estiu, busqueu un test, un poc de terra i fet. Ja només quedarà anar regant i que la llum solar faci la resta. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada