dimecres, 17 d’abril del 2019

VACANCES DE PASQUA! UN PETIT DESCANS

VACANCES DE PASQUA! 
EL DESCANS DELS GUERRERS!

Estimades famílies,

Després d'una segona avaluació molt llarga, és un bon moment per poder descansar la ment una mica, relaxar-se i agafar forces per a la recta final del curs. No arriben ni a vuit setmanes de classe que ja estarem a l'estiu. Per aquest motiu, i tal i com vos ho comentat a la recollida de notes, al tornar de les vacances hem d'estar tots ben concentrats per acabar aquest any de la millor manera possible. 

Les recomanacions per aquests dies són molt paregudes a les del primer trimestre: fer les operacions de matemàtiques que corresponguin, mirar dibuixos o pelis en català, llegir una mica tant en català com en castellà cada dia, jugar a jocs de taula per a mantenir la ment activa i, sobre tot, gaudir del temps lliure en família. 

Important: Recordeu que, encara que hi hagi alguna família que no hagi cercat l'informe de qualificacions del seu fill o filla, podrà veure les notes a la pàgina del Gestib de la Conselleria d'Educació (teniu l'enllaç al blog)

Moltes gràcies famílies! Torneu "a tope" nois i noies! Queden moltes coses encara per a gaudir aquest curs! Fins aviat!!

David.

2 comentaris:

  1. Buenos Dias David no e en cuentro la informacion que as puesto en el bloc.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia Fátima! Encara no he escrit res de nou. Provaré de tenir-lo tot preparat aquesta tarda. Perdoneu!

      Elimina