divendres, 14 de desembre del 2018

SORTIDA ESPECIAL: CAMP D'APRENENTATGE DE SA CALA DE SANT VICENT

-SORTIDA ESPECIAL-
CAMP D'APRENENTATGE DE SA CALA 



Com va tot famílies?

4t és un curs especial per molt de motius en el CEIP Can Cantó, i un d'ells és una activitat que sempre s'intenta aconseguir cada any per als nostres alumnes:

- Sortida al Camp d'Aprenentatge de Sa Cala -

Aquesta activitat es va demanar a setembre i hem tingut la sort de rebre la notícia, de que aquest any també la podrem fer. Havíem sol·licitat unes dates per a finals del segon trimestre, però ens han donat finalment el 24 i 25 de gener de 2019, poques setmanes desprès de tornar de Nadal. 
La sortida consisteix en una estada de 2 dies i 1 nit, al camp d'aprenentatge de Sa Cala de Sant Vicent, a la part nord de s'illa, fent activitats didàctiques a la natura i un taller de pa pagès. La nit es passa a un alberg (una casa pagesa reformada i adaptada per a grups de nins i nines), amb totes les comoditats per a gaudir i estar a ple sense cap tipus de problema. 
Quan arribem a l'escola, desprès de les vacances de Nadal, farem una reunió informativa i s'explicaran absolutament tots els detalls (desplaçaments, menjars i dinars, dormir, itinerari d'activitats,...), però abans i per a concretar el preu final d'aquesta sortida, es necessita fer una estimació dels alumnes que SI pensen que participaran a l'activitat. 
Ho podeu parlar al llarg d'aquest cap de setmana en família, i hem podeu fer la confirmació a partir de dilluns o a l'entrega de notes. Aquí vos deixo un enllaç per a veure imatges i informació, de les instal·lacions i activitats:


Recordeu que és necessari al menys un 80% d'assistència  dels alumnes del grup, per a poder fer aquesta activitat. El preu de l'activitat està per sota dels 20€ (desplaçament  en bus inclós). 

Formes de confirmar el SI de la participació del vostre fill o filla al camp d'aprenentatge, entre dilluns 17 i dimecres 19 de desembre:

- Nota a l'agenda.
- Confirmació personal a l'entrega de notes.
- Missatge al Gestib o al meu email personal de la Conselleria [dagarciaortiz@educaib.eu]
Missatge de confirmació al blog.

Moltes gràcies per la seva col·laboració!


5 comentaris:

  1. Bon día David,la meva mare i el meu pare em deixan anar de acampada.😋

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aloha Giulia! I ja estàs apuntada! Serà una sortida genial. Una abraçada!

      Elimina
  2. Respostes
    1. Ja queda poc! En un mes estarem d'aventures i ho passarem genial! Gràcies per comentar!

      Elimina