divendres, 29 de març del 2019

DIAMANTITOS 29-03-19


DIAMANTITOS 22-03-19

CIÈNCIES: PROVA PREHISTÒRIA

-EDAT DELS METALLS I ART PREHISTÒRIC-

DIMECRES  3 D'ABRIL

A la prova sortirà la informació del "flipbook" de l'Edat dels Metalls, i la fitxa de L'Art Prehistòric. A més a més, s'han de preparar el Rap de la Prehistòria! A cantar el cap de setmana! OUUH YEAH!

IMPORTANT: Estimats pares i mares, des de dilluns dia 1 d'abril, comencem la 3a. Avaluació del curs 2018-19. Això vol dir que les anotacions, observacions i notes objectives de qualsevol tipus de prova que es pugui demanar o fer a classe a partir de dilluns, ja formarà part de les qualificacions del tercer trimestre. La prova de ciències de dimecres seria un exemple, ja que la seva nota estaria a l'avaluació de ciències socials del darrer trimestre del curs. 

Per un altre costat, ja he revisat totes les llibretes amb les operacions bàsiques dels vostres fills i filles. Dilluns els hi donaré un altre full d'operacions per a fer cada dia. 
Sé que sóc un mestre molt pesat, i que això que vaig a dir ara vos ho he comentat amb anterioritat...i sovint! Però esteu fent una feina com a pares i mares impressionant, i vos demano si us plau que no baixeu la guàrdia, i que estigueu pendents de les feinetes i del temps d'estudi dels vostres fills i filles fins al final. Ànim de tot cor, i ja sabeu que estic sempre a la vostra disposició. 


Bon cap de setmana!


4 comentaris:

  1. Gracias a ti por todo lo que curras con ellos. Buen fin de semana

    ResponElimina
  2. Gràcies David!! es teu exemple de implicació i motivació cap als nostres fills, ens anima a continuar endavant.

    ResponElimina
  3. Gracias David por todo el esfuerzo y tiempo que le dedicas a nuestros hijos estamos muy contentos de todo lo que le estas enseñando.

    ResponElimina
  4. Gracis per recordar tot allò que els nostres fills/es han de fer i sobretot per la feina que fas amb ells/es.
    Dilluns mes...bon cap de setmana!!!

    ResponElimina