dimecres, 20 de març del 2019

DIAMANTITOS 20-03-19

DIAMANTITOS 20-03-19

MATES: PROVA MATES - DILLUNS 25 DE MARÇ

Ja hem començat amb les multiplicacions de 2,3 (i fins i tot 4!) xifres al multiplicant. La mecànica està clara i només hi ha petits errors, quan no tenen clar les taules de multiplicar o al no portar-se un nombre a la suma final. Això és el que sortirà a la prova:

-Sumes i Restes portant-ne.
-Multiplicacions de 1, 2 i 3 xifres (IMPORTANT REPASSAR LES TAULES!)
- Divisions de 1, 2 i 3 xifres al dividend.

CIÈNCIES: Acabar la decoració del flipbook de "Edat de Pedra" i "Edat dels Metalls"(Queden uns pocs alumnes que encara no ho han acabat). Repassar el Rap de la prehistòria! A més a més dels flipbooks!


Observacions: La prova de lectura va sortir en general bastant bé. He estat més exigent a l'hora d'avaluar l'entonació i el ritme. És important que els animeu a llegir una mica més. Es nota moltíssim un alumne que llegeix habitualment, sobre tot a la seva expressió escrita (menys faltes, més vocabulari, i aprofita models d'expressions de les seves lectures per a les creacions escrites pròpies). Estic demanant un esforç a les presentacions de les tasques (cal·ligrafia, ordre i neteja). Vos demanaria que a casa continueu remarcant aquest aspecte!

Com sempre famílies, gràcies per la seva col·laboració! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada