dijous, 17 de gener de 2019

IV CURSA SOLIDÀRIA CEIP CAN CANTÓ - 2019
Benvolgudes Famílies, 

El dimecres dia 30 de gener celebrem el Dia Escolar de la No Violència i la Pau. Per aquest motiu tant especial, i tal i com es porta fent des de fa 3 anys, el nostre centre organitzarà la 4t Edició de la "Cursa Solidària CEIP Can Cantó". L'objectiu no serà altre que gaudir d'una jornada de convivència, amb un missatge molt clar de fomentar que la nostra escola sigui un espai sense violència de cap tipus.
Aquest any el CEIP Can cantó tornarà a col·laborar amb PROYECTOJUNTOS.ORG, i tot els diners que es puguin recaptar gràcies a l'esforç dels alumnes a la cursa i del suport de les famílies, es destinaran al següent projecte:

________________________________
PROYECTO VOLUNTARIADO
Los pacientes disfrutan a diario de talleres y actividades que realizan nuestros voluntarios, así cómo la compañía de otros niños de su edad y desconectan de la rutina hospitalaria.

El dinero recaudado se destinará al Proyecto Voluntariado, que se está llevando a cabo en el Hospital Can Misses d'Eivissa

HOSPITAL CAN MISSES - IBIZA
En 2016, JUNTOS renovamos la sala de juegos de Pediatría en el Hospital Can Misses de Ibiza para que los niños y adolescentes hospitalizados en este centro tuvieran un espacio para divertirse y relajarse fuera de sus habitaciones. Durante 2017 y 2018 JUNTOS hemos atendido y jugado con más de 1500 niños y adolescentes hospitalizados. 
En 2019 JUNTOS prevemos atender y jugar con más de 750 niños y adolescentes.
___________________________________

Serà una jornada de portes obertes a partir de les 12h. Pares/mares o d'altres familiars, podran participar a la mateixa cursa dels seus fills/filles i donar voltes solidàries amb ells/elles. Encara que entenem que la cursa és en horari lectiu i que coincideix amb el vostre horari laboral, espera'm de tot cor la vostra assistència per a participar i animar en aquesta cursa solidària. 

Com sempre, gràcies per la vostra col·laboració!

PD: En breu explicarem com es plantejarà la cursa i el  funcionament del Carnet de corredor, per a que cada alumne pugui cercar els seus "patrocinadors". Moltes gràcies! 

Cap comentari:

Publica un comentari