divendres, 23 de novembre del 2018

DIAMANTITOS I PROVES FINALS - 23-11-18

DIAMANTITOS 23-11-18

MATES
PROVA DE MULTIPLICACIONS
Dimecres, 28 de novembre. 
Repasar la graella de les taules de multiplicar simplificada. També sortiran sumes i restes portant-ne. 

CIÈNCIES
PROVA FINAL DELS SENTITS
Divendres - 30 de novembre

Què entrarà a la prova final dels sentits?

-PROVA TIPUS TEST-

Els alumnes tenen 3 fulls, per les dues cares, a on surt la informació inicial dels sentits, i desprès explica particularment el sentit de la vista, el tacte, l'oïda, el gust i l'olfacte. Tot allò que està a dins dels cercles vermells o subratllat s'ha de repassar:




Important - Només han de saber un aliment per a cada tipus de sabor. No han de memoritzar tots els aliments!




A més a més, han de saber el nom del metge dels ulls (oculista / oftalmòleg), nas, boca i orelles (otorrinolaringòleg), i pell (dermatòleg). 

IMPORTANT: El primer trimestre acabarà amb aquestes dues proves importants. Queden per a fer un parell d'activitats avaluatives de català, amb comprensions lectores i orals però que no cal estudiar, simplement estar concentrats a classe. Vos demano un darrer esforç abans del pont i les vacances de Nadal. Teniu tota la informació de la prova aqui, i hem podeu demanar qualsevol cosa per email, comentaris al blog o amb l'agenda escolar. Hi ha una setmana completa per a preparar-se, i a classe es repassarà. Ànim a tothom!


4 comentaris:

  1. Estas fichas les han venido muy bien a la hora de repasar y asimilar los conceptos de manera muy visual.(mamá de Vera)

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Muchas gracias! Seguiremos trabajando en esta línea. Un saludo y me alegra muchísimo leer vuestros comentarios. ¡Buen fin de semana!

      Elimina