dimecres, 7 de novembre del 2018

DIAMANTITOS 7-11-18

DIAMANTITOS 7-11-18

MATES: PROVA de Sumes i restes portant-ne. DIVENDRES 9 DE NOVEMBRE. 
Serà una petita prova d'operacions bàsiques per a repassar. El dimarts es va tornar a explicar la resta portant-ne. És important aconseguir una bona base en aquestes operacions abans de posar-nos en serio amb multiplicacions i divisions. Ànim!

CATALÀ: PROVA de Lectura en Català. DILLUNS 12 DE NOVEMBRE.
Tots els alumnes han agafat un llibre de la biblioteca d'aula. Hem triat junts 2 o 3 pàgines (segons el tipus de llibre, tamany de lletra,...). Aquestes pàgines seran les que hauran de llegir a classe davant dels seus companys. Què es valorarà?
- El to de veu (veu amb energia i que es pugui escoltar a tota la classe)
- El ritme (Sense embussar-se molt i respectant les comes [petites aturades] i els punts [aturades d'un segon complet])
- L'entonació (sobre tot quan arriba el moment de llegir una pregunta o una exclamació. Avui hem repassat com entonar una pregunta i una exclamació, i com viatja la veu en tots dos casos)
- Decodificació correcta (llegeix i pronuncia correctament allò que està escrit a la seva lectura. No s'inventa paraules/lletres i la pronunciació en general és adequada)

La prova dura aproximadament 2 minuts, d'una lectura preparada. També li preguntaré a cada alumne que expliqui amb les seves paraules de què tracta allò que ha llegit. 

CIÈNCIES: PROVA dels Sentits. DIMECRES 14 DE NOVEMBRE.
Prova a on sortirà els esquemes i la informació relacionada amb el full de "Els Sentits" i "El Sentit de la Vista". Prova tipus test. 

IMPORTANT: Demà Dijous 8 de novembre, hi ha una sortida des de les 9h fins a les 12h del matí, d'Educació Vial al Bulevar Abel Matutes. Han de portar roba esportiva, una petita motxilla amb l'esmorzar i una botella d'aigua petita. 

Gràcies per la seva col·laboració!

5 comentaris:

  1. Muchas gracias por la información, nos pondremos las pilas para que salga lo mejor posible.

    ResponElimina
  2. Gracis per la informació, ara toca repasar.
    Esperem que ho facin bé

    ResponElimina
  3. ¡Gracias a vosotr@s por la colaboración! Un saludo.

    ResponElimina
  4. David el bloc me encanta cada día es mejor👍, la excursión a sido muy chula

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Buenas Aaron! Yo también me lo he pasado genial viendo lo buen@s que sois de conductor@s. ¡Gracias por el comentario crack!

      Elimina