dijous, 18 d’octubre del 2018

DIAMANTITOS 17-10-18



DIAMANTITOS 17-10-18

CIÈNCIES Acabar de decorar la introducció de la segona part del nostre projecte "Cuidant el nostre cos". 


Projecte "Cuidant el nostre Cos"

Ara que ja ens hem educat una mica en la higiene postural, ens hem preguntat com pot el cos fer allò que li manem fer i per què ho fa d'una manera i no d'una altra. Els nens i nenes a classe han comentat que el cervell ens ajuda a pensar i decidir. La pregunta que els hi he fet llavors ha estat: "però de quina manera rep el vostre cervell la informació per  a cercar la decisió més adequada en cada moment?". Desprès d'un intercanvi d'idees i opinions, paraules com ulls, vista, escoltar, llegir, mirar, tocar, sentir,... ens han ajudat a reflexionar que tal vegada els nostres sentits són molt importants per a transmetre informació al nostre cervell. 

I Ara mateix per aquí ens trobem caminant. També hem après que no tot és el que sembla... i ens ho hem passat super bé cercant elefants al cel, oi? Les bogeries i les aventures no s'aturen mai a la classe de 4t!

CLASS DOJO: Aprofito aquesta entrada per a donar l'enhorabona a Mireia i Anahí, que ahir varen superar la barrera dels 50 punts i ja tenen el Nivell Groc. Molt bé! Ànim a la resta de companys i companyes, que ja esteu tots molt a prop! 

4 comentaris: