dissabte, 22 de juny del 2019

L'EQUIP DE SUPORT: MESTRES IMPRESCINDIBLES

L'EQUIP DE SUPORT
MESTRES IMPRESCINDIBLES!

Estimades famílies, 

Ja només ens queda una petita trobada més, aquest dilluns quan vingueu a cercar les notes dels vostres fills i filles. Abans d'acomiadar-me de vosaltres aquest curs, m'agradaria aprofitar per fer una petita entrada en el nostre blog, com a senzill però important reconeixement, als mestres de suport que ens han acompanyat al llarg d'aquesta aventura de 4t. 
La seva ajuda i dedicació amb els nens i nenes, ha estat fonamental per a millorar la qualitat del seu aprenentatge i l'atenció personalitzada. 
Són mestres que acaben tristement sovint a l'ombra dels tutors o tutores, però que el seu treball és el que veritablement dona llum i orientació a un grup-classe. 

Cristina - La nostra jove auxiliar de conversa en anglès, que amb el seu somriure ha captivat a tots els nens i nenes de la classe. 

Marian - Ens ha fet suport el 1r i 2n trimestre, mentres na Maria estava a l'escola. Veure-la en acció amb els nens i nenes, és tota una classe magistral per a qualsevol docent, perquè se'n sap tots els "truquets" que tots els mestres haurien de saber a la seva professió. La seva experiència per a pautar organització i ordre a les taques és ideal. Gràcies Marian!

Sergio - Ha donat suport en petits grups al llarg de tot el curs. Té una paciència, una veu calmada que ajuda a relaxar i una ma amb els petits fantàstica. Discret i molt educat, és un veritable exemple com a persona. Una abraçada crack!

Jessica - És la nostra orientadora del centre. Observa als alumnes de tota l'escola i dona informació i pautes claus als tutors, per ajudar i treballar de la millor manera posible amb els nostres alumnes. A més a més, està pendent de comunicar-se amb les famílies si es necessari, per a connectar als pares i mares amb l'escola i que tots treballem en la mateixa direcció. Un deu com a orientadora i docent! 

Ana - Mestra de suport que està a mitja jordana i que, tristament, no la podem gaudir moltes sessions a classe. El seu suport ens ha ajudat molt a millorar l'expressió escrita. Molt pendent de l'ortografia, de les expressions i de la neteja a les tasques. Una mestra que contagia la seva energia, i una companya de suport excel·lent. Gràcies Ana!

Andrea - Andrea per a mi ha estat com una tutora més per al grup de 4t. Ens ha acompanyat i ens ha ajudat en tantes coses al llarg d'aquest curs, que seria impossible enumerar-les. Sempre ha tingut temps infinit i una paraula de motivació, d'ànim i d'amor per als vostres fills i filles. Tenir-la a dins de l'aula ha estat un regal per a tots. Els nens i nenes la respecten i se l'estimen, i no és per casualitat. La seva feina m'ha proporcionat una ajuda i una informació clau, per a poder desenvolupar la tutoria amb un coneixement perfecte de tot el meu alumnat. Gràcies Andrea,de tot cor. 

Una abraçada molt forta companys i companyes, i sort a la vostra vida com a docents!



5 comentaris:

  1. Mil gracias a ti por hacernos tan partícipes de vuestra vida de aula. Ha sido un auténtico placer y una auténtica suerte poder trabajar tanto contigo, como cada uno de los alumnxs de 4t.
    Os llevaré siempre conmigo!

    ResponElimina
  2. Mil gracias a todos, formáis un gran equipo y a los que os vais que os vaya muy bien allá dónde vayáis porque os merecéis lo mejor. Se os echará mucho de menos.

    ResponElimina
  3. No tinc cap dubte del gran equip que formeu i de la vostra implicació a l' hora de estar amb els nostres fills. GRACIAS

    I a tú David dessitjar-te que et vagi tot bé en el nou col.legi....i tots et trobarem molt a faltar..
    Una abraçada de la familia Tur Costa

    ResponElimina
    Respostes
    1. T'ens tota la rao david amb tots aquests professors ens o hem passat molt bè.

      A on posa critina,no es CRISTIANA?

      Elimina
    2. Encara que et sorprengui Marc, el seu nom era Cristiana, jeje. Adéu crack!

      Elimina