dilluns, 29 d’abril de 2013

JORNADES CULTURALS: SANT JORDI

HOLA FAMÍLIES:

COM JA SABEU LA SETMANA PASADA VÀREM TENIR A LA NOSTRA ESCOLA UNS DIES ESPECIALS: LES JORNADES CULTURALS PER CELEBRAR EL DIA DEL LLIBRE I SANT JORDI.

EL DIMARTS 23 QUE ERA EL DIA DE SANT JORDI I EL DIA DEL LLIBRE VÀREM FER A L´ESCOLA UN MERCADET SOLIDARI QUE GRÀCIES A LA VOSTRA AJUDA I COL.LABORACIÓ VA SER UN ÈXIT I VÀREM RECAUDAR 600 EUROS QUE ES VÀREM DESTINAR A L´ONG APFEM DE LA NOSTRA LOCALITAT D´EIVISSA.

EL DIMECRES 24 VÀREM REALITZAR TOTA L´ESCOLA UNS TALLERS DE PUNT DE LLIBRE I DE TITELLES. ELS ALUMNES DE 5È I 6È EREN ELS ENCARREGATS DE CADA TALLER BAIX LA SUPERVISIÓ DE TOTES LES MESTRES DE L'ESCOLA, LA FISIO, L'ATE I LES ALUMNES DE PRÀCTIQUES DE MAGISTERI. VA SER UNA EXPERIÈNCIA FANTÀSTICA, A CADA TALLER HI HAVIA ALUMNES DE 3 ANYS FINS A 6È.


EL DIVENDRES 26 VÀREM CELEBRAR LA CLOENDA DE LES JORNADES CULTURALS SANT JORDI 2013 AMB UNA DEGUSTACIÓ DE PRODUCTES TÍPICS DE DIFERENTS PAÏSOS. UNA VEGADA MÉS ENS HA SORPRÈS LA BONA ACOLLIDA I LA COL·LABORACIÓ DE TOTES LES FAMÍLIES. HA ESTAT REALMENT UN PLAER FER UN TAST DE TOTS AQUESTS MENJARS ELABORATS AMB TANTA IL·LUSIÓ.

EN EL TRANSCURS DE L'ACTE ES VA FER L´ ENTREGA DE LA RECAPTACIÓ DEL MERCADET SOLIDARI A L'ONG APFEM  (ASOCIACIÓN PITIUSA DE FAMILIARES DE PERSONAS CON ENFERMEDAD MENTAL Y DE NIÑOS CON AUTISMO Y OTROS TRASTORNOS DEL DESARROLLO).

DES DE L´EQUIP DE MESTRES DE CAN CANTÓ MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL.LABORACIÓ I AJUDA. SENSE VOSALTRES AIXÒ NO SERIA POSSIBLE. 

A CONTINUACIÓ OS POSARÉ LES FOTOS DE TOTES LES JORNADES: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada